Relatietherapie

Relatieproblemen, het komt in de beste relaties voor. En hoe goed mensen elkaar ook kennen, het komt vaak voor dat partners verwikkeld zijn in bepaalde patronen die ze zelf niet kunnen doorbreken. Soms zit één van de partners met name met zichzelf in de knoop. Ook kan er sprake zijn van ontrouw of andere gebeurtenissen die een wond in de relatie kunnen veroorzaken. In dergelijke gevallen kan relatietherapie uitkomst bieden.

Wat gaan we doen?

Samen gaan we kijken hoe we jullie relatie weer kunnen verbeteren. Daarbij gaan we deels kijken naar de problemen waar jullie tegenaan lopen maar we gaan vooral kijken naar de behoeften van jullie allebei.

Zelf ben ik 18 jaar samen met mijn vrouw en ben ik een fan van de liefde. Maar als kind van gescheiden ouders weet ik ook dat het soms niet (meer) wil. Het eerste doel dat ik heb is de mensen die bij mij komen de liefde weer te laten herontdekken. Lukt dat niet, dan is het mijn doel om ervoor te zorgen dat jullie met zo weinig mogelijk schade uit elkaar gaan. Stap 1 is echter om jullie met een vernieuwde blik naar de relatie en naar elkaar te laten kijken.