De Psycholoog in Groningen en Assen

Hulp bij Burn-out, Depressie, Angst & Paniek, Rouwverwerking en levensvragen

Hulp van een flexibele psycholoog met toewijding

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken of heb je problemen die misschien al jaren spelen? Neem dan contact met mij op. Bij mij krijg je toegewijde en flexibele hulp. Concreet houdt dit in dat ik rekening houd met jou! Ben je te druk op het werk en kun je alleen 's avonds? Geen probleem, ook 's avonds kun je bij mij terecht. Ben je minder mobiel of praat je liever vanuit je eigen huis? Geen probleem, ik kom bij je langs.

Verander wat je niet kunt accepteren, accepteer wat je niet kunt veranderen.

Problemen hebben vaak betrekking op dingen die je doet, voelt of denkt die je liever niet zou doen, voelen of denken. Het omgekeerde kan natuurlijk ook. Dat je graag dingen zou doen, denken en voelen die je nu mist. Misschien mis je een doel in het leven? Samen met jou kan ik je leren jezelf te veranderen, accepteren en een doel te geven.

Je eigen therapeut

Mijn missie is dat mensen hun eigen therapeut worden. Ik wil mensen verder helpen door ze te leren hoe ze zichzelf kunnen helpen. Niet alleen door het probleem te verhelpen waar je nu toevallig mee zit. Op die manier kom je ├ęcht verder met jezelf.

Als erkend psycholoog (NIP nummer 227570) heb ik geen contract met een zorgverzekeraar. Het voordeel daarvan is dat er geen informatie over jou bij zorgverzekeraars terecht komt en dat jij de hulp krijgt die je nodig hebt en niet de hulp waarvan de zorgverzekeraar zegt dat je recht op hebt.

De service

Hiernaast staan alle klachten waar ik je mee kan helpen. Staat je klacht er niet tussen? Klik dan op ‘Andere klachten’ waarschijnlijk staat hij daar wel tussen.